Nieuwe eigenaren op de Lopster Kroon in Loppersum

Loppersum – Jos Stellink(36) en Sabina Lantinga(40)  zijn de nieuwe eigenaren van De Lopster Kroon.

Op Zaterdag 31 oktober openen Jos & Sabine het opnieuw ingerichte Café De Lopster Kroon. Ze streven erna om het weer een gezellig dorpscafé te laten worden waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Er wordt dit moment nog druk gehamerd,gespijkerd en geschroefd om alles op tijd klaar te krijgen voor de opening aanstaande zaterdag, het is dan ook en komen en gaan van werklieden die allemaal hun bijdrage leveren aan het geheel.

Het is voor Jos & Sabina ook een hele klus om alles goed te plannen en organiseren. Zo is de cafetaria verplaats naar de vroegere slijterij en de slijterij zit weer op zijn oorspronkelijke plek. Naast de slijterij zal een koffiebar worden geopend waar fairtrade koffie zal worden geschonken van het Italiaanse merk Bacchi koffie (spreek uit als “Bakkie koffie”)

De keuken is volledig gestript, schoongemaakt en daar waar nodig was ,vernieuwd en op nieuw ingericht zodat men weer aan alle eisen des tijd voldoet. Ook het café gedeelte krijgt een flinke opfris beurt. De buitenkant zal in komende tijd worden voorzien van een nieuw laagje verf, en zullen er buiten nog een aantal dingen gewijzigd worden, maar dat blijft nog even een verrassing van Jos & Sabina.

Kortom De Lopster Kroon krijgt een geheel nieuwe uitstraling!

Back to top button