Nieuwe eigenaar voor Primera Appingedam

Appingedam – Primera Appingedam, gevestigd aan de Dijkstraat 71 te Appingedam, heeft een nieuwe eigenaar. Kevin de Groot (30) heeft de zaak overgenomen en zal hier per 3 december de deuren openen.

De Groot werkte 7 jaar bij de Telecombinatie Delfzijl. Begonnen als verkoopmedewerker, om vervolgens door te groeien als bedrijfsleider. Nu is hij dus eigenaar van Primera Appingedam. Met de overname is zijn droom uitgekomen: “Toen ik de kans kreeg om de Primera in Appingedam over te nemen twijfelde ik geen moment. Van jongs af aan droom ik al van mijn eigen winkel en dit is precies wat ik altijd heb gewild.”.

De winkelketen heeft meer dan 500 aangesloten winkels. Naast de aandacht voor specialistische assortimenten zoals tabak, kansspelen, wenskaarten en tijdschriften, richt de winkelketen zich de afgelopen jaren ook steeds meer op het gebied van handige services. Denk hierbij aan PostNL, DHL en een pasfotoservice. Ook op het gebied van cadeau, met een ruim aanbod aan cadeaukaarten, weet Primera zich te onderscheiden.

“Op termijn wil ik het aanbod graag uitbreiden met producten waarin ik een verschil kan maken voor de klant. Denk bijvoorbeeld aan telefonie waar ik jarenlange ervaring in heb. Zo heeft Primera vorige maand aangekondigd vanaf volgend jaar zijn partnership met Apple uit te breiden. Daarbij komen accessoires van het merk in de winkel te hangen.”, aldus de Groot.

Tevens heeft Primera een interessant spaarprogramma. Met de Primera spaarpas kan de consument sparen voor een GRATIS 1/5 Staatslot of waardebon t.w.v. 3,00 en is ook iedere 8 e Hallmark wenskaart gratis. Consumenten profiteren met de Primera spaarpas ook van extra voordeel en ontvangen persoonlijke aanbiedingen.

Om de heropening feestelijk in te luiden heeft de Primera Appingedam van 3 t/m 31 december een openingsactie. Bij elke aankoop krijgt u dubbele spaarpunten bijgeschreven op uw spaarpas.

Locatie:
Dijkstraat 71
9901AP Appingedam 

Openingstijden:
Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: geslotenBack to top button