Nieuwe damesmode winkel geopend op de Wending in Delfzijl-Noord

Delfzijl – Winkelcentrum de Wending in Delfzijl-Noord heeft sinds vandaag, dinsdag 24 april, weer een kledingwinkel. Na het faillissement van Henk ten Hoor in 2013 ontbrak er een kledingzaak op de Wending, maar daar bracht Ingrid Zonnebeld verandering in met de opening van haar damesmodezaak Sakido Fashion.

Van Zonnebeld was tot eind maart werkzaam in hotel het Wapen van Leiden in Appingedam waar ze 13 jaar een leidinggevende functie had. Ze had altijd al affiniteit met mode en zocht een nieuw uitdaging.

Een pand was snel gevonden en ook de naam voor de modezaak was snel bedacht. Sakido Fashion is een combinatie van de namen van haar drie dochters Samantha, Kimberley en Dominique. Na een aantal weken klussen vond maandagavond in besloten kring de opening plaats.

Vanaf 09:00 uur is de winkel geopend. Sakido Fashion verkoopt dames kleding voor jong en oud van maat 34 t/m 58.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1546″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button