fbpx
1.2 C
Delfzijl
5 december 2020 23:49

Nieuwe bestuursleden gezocht voor ASWA-Welzijn

Appingedam – Bent u op zoek naar: Een nieuwe uitdaging? Een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? Bent u innovatief? Dan is deze bestuursfunctie misschien iets voor u.

ASWA-Welzijn is in de gemeente Appingedam de uitvoerende organisatie op het gebied van welzijn en zorg. De ASWA wordt gedragen door professionals en honderden vrijwilligers. De stichting zet zich in voor mensen, waaronder jongeren, ouderen en mensen met een andere culturele achtergrond, door hen mee te laten doen in het maatschappelijk leven en hen te stimuleren gebruik te maken van de directe sociale omgeving.

Een belangrijke kerntaak van ASWA-Welzijn is het versterken van netwerken. Dat doen we door participatie en ontmoeting te organiseren en te faciliteren. Daarmee stimuleren we zelfwerkzaamheid en talentontwikkeling. Samen met organisaties en bewoners zoeken we naar creatieve oplossingen voor sociale vraagstukken.

Heeft u interesse of wilt u eerst meer informatie dan verwijzen we u graag naar onze website www.aswa-welzijn.nl of onze facebookpagina www.facebook.com/aswawelzijnswerk Ook kunt u telefonisch informatie opvragen bij Peter Redeker (voorzitter ASWA-Welzijn) via telefoonnummer 06 – 11 75 63 60.

Volg ons op

10,605FansLike
1,424VolgersVolg
5,230VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten