donderdag 21 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Nieuwe activiteit dorpshuis Aeolus Farmsum

Farmsum – Naai je graag je eigen kleding of voor de kinderen of maak je andere dingen m.b.v. je naai-, lock-, of coverlockmachine, maar kom je er maar niet toe om eens lekker een dag ongestoord te kunnen werken? Nog veel onafgemaakte projecten liggen? Of staat je naaimachine stof te vergaren omdat je er thuis gewoon niet aan toe komt?

Kom dan op zaterdag 19 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur gezellig naar dorpshuis Aeolus (het gebouw naast molen Aeolus) in Farmsum, voor de eerste “Naaidag”. Bij voldoende animo zal dit maandelijks georganiseerd gaan worden. Het is dus geen naailes, maar we kunnen natuurlijk van elkaars ervaringen en kennis profiteren. Daardoor is het geschikt voor beginners, gevorderden en vergevorderde naai(st)ers.

Kosten voor de dag zijn € 15,00 dit is inclusief onbeperkt koffie en/ of thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Voor de lunch neem je zelf een broodje mee.

Er zal een strijktafel ingericht worden, ruimte om patronen over te nemen en ruimte om te knippen.

Daarnaast willen ze iedereen voldoende werkruimte geven, daarom is opgave vooraf nodig. Dit kan je doen door te bellen met 0655970260 of een mail te sturen naar stichtingaeolus@home.nl Ook voor meer informatie kun je gebruik maken van het telefoonnummer of email adres

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,305VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
DierDier
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
AutoAuto