Nieuw restaurant in Hotel Wapen van Leiden in Appingedam krijgt de naam Gooday

Appingedam – Xiao We Hu uit Beerta en David Yang uit de Groeve beginnen een concept grenzeloos koken, oftewel een wereld restaurant in het vroegere hotel ‘’Het Wapen van Leiden’’ aan de Wijkstraat. Het nieuwe restaurant gedeelte krijgt de naam Gooday!
David Yang, die uit een horeca familie komt en samen heeft gewerkt met zijn ooms, die het allereerste wereld restaurant in Nederland hebben geopend in 2009. Dit onder de naam ‘’Pan ’n Werelds restaurant’’ in De Lutte en Deurningen.

Samen met Xiao We Hu, die al bekend staat in deze regio als een top ondernemer en als oprichter van zowel You Yi in Appingedam en You Yi in Beerta gaat David Yang de uitdaging aan in Appingedam met een all you can eat concept. Hiermee willen ze hun gasten op en top verwennen met een enorm aanbod aan diverse wereldse gerechten.

Het hotel ‘’Het Wapen van Leiden’’ is onherkenbaar veranderd. De verbouwing, gebaseerd op het scheepsvaart, is bijna klaar. Het is nog groter, mooier en luxer dan voorheen. U kunt hier straks tegen een vaste prijs uitgebreid genieten, incl. frisdranken, koffie/thee, verse jus d’orange, bier en wijn.

Omdat beide ondernemers uit de Chinees-Indische keuken komen, is er ook een Chinees-Indisch afhaalpunt. Verder blijft het hotel ‘’Het Wapen van Leiden’’ bestaan samen met zijn drukke terras.

Back to top button