Netwerkavond “Op volle kracht” voor (jonge) ondernemers in de regio Eemsdelta

Sint 2023Sint 2023

Appingedam – Op donderdag 23 november 2023 wordt een speciale avond georganiseerd voor ondernemers in de regio Eemsdelta. De bijeenkomst vindt plaats in het ASWA gebouw in Appingedam, waar de inloop om 19:15 uur begint en het programma om 19:30 uur van start gaat.

Deze netwerkavond, met het thema “Op volle kracht,” biedt een uitgelezen kans om samen terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar een veelbelovend 2024. Ongeacht of je een ervaren ondernemer bent of net begint in de ondernemerswereld, deze avond is voor iedereen toegankelijk. De kracht van het ondernemersnetwerk wordt gezien in de diversiteit van de deelnemers.

Een inspirerende spreker zal zijn ervaringen en inzichten delen, gericht op jonge (startende) ondernemers in de regio. Tijdens de avond is er ruimte voor netwerken en het leggen van nieuwe connecties. Samen kunnen we onze krachten bundelen en de lokale gemeenschap versterken. Interactieve workshops over de uitdagingen van 2024 zullen ook plaatsvinden.

Belangrijke details:

  • Datum: Donderdag 23 november 2023
  • Tijd: Inloop vanaf 19:15 uur, programma start om 19:30 uur
  • Locatie: ASWA Appingedam
  • Toegang: Gratis

Back to top button