fbpx
18.4 C
Delfzijl
vrijdag 03 juli 2020
Home Agenda tips Negende editie van het familiefestival Art Carnivale van start gegaan

Negende editie van het familiefestival Art Carnivale van start gegaan

Steendam – Vrijdagavond is aan de oever van het Schildmeer in Steendam de negende editie van het familiefestival Art Carnivale van start gegaan. Met een theater act ging het festival officieel van start.

Het festival heeft in de loop van haar bestaan een flinke reputatie opgebouwd als het meest gezellige en ontspannen festival van de provincie Groningen. Art Carnivale biedt de komende dagen het uiterste op muzikaal gebied, van traditionele folk tot trashcore en van enthousiast jeugdtheater tot en met een knetterende vuur en watershow.

Naast de muziek- en theatervoorstellingen kunnen bezoekers terecht bij de kunst- en streekproductenmarkt, en proeven van de veelzijdige catering met o.a. vegetarische hapjes. Op vier podia, en met een flink aantal acts verspreid over het terrein is het genieten van muzikale en theatrale pareltjes. Dit jaar zorgen “de negen verborgen geheimen” voor verrassingen in de theatervoorstellingen, in de veelzijdige kinderactiviteiten, en in de kunstzinnige aankleding. Kortom Art Carnivale biedt volop cultureel en culinair genot.

Art Carnivale is zaterdag 22 en zondag 23 juli open vanaf 12:00 uur. De toegang op alle dagen is gratis.

Informatie over de voorstellingen is te vinden op de website www.artcarnivale.nl en op facebook: https://www.facebook.com/artcarnivale

Advertenties