fbpx
1.2 C
Delfzijl
donderdag 21 november 2019
Home Sport NEC Delfzijl en Kinderopvang Smallsteps slaan de handen ineen

NEC Delfzijl en Kinderopvang Smallsteps slaan de handen ineen

Delfzijl – Sportpark Centrum is de thuishaven van NEC Delfzijl en het kloppend sporthart van Delfzijl. Daarom heeft Kinderopvang Smallsteps NEC Delfzijl gevraagd om medegebruik van de kantine en enkele velden. Smallsteps is een landelijk opererende onderneming welke kwalitatieve hoogwaardige kinderopvang diensten biedt.

De uitbreiding van locatie valt onder de vestiging Tante Toos aan de Jachtlaan in Delfzijl. Deze vorm van samenwerking is een win-winsituatie voor beide partijen. Een veilige en kindvriendelijke opvanglocatie met volop sport en spel mogelijkheden voor de kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot en met 12 jaar. NEC Delfzijl en de andere sportverenigingen op Sportpark Centrum krijgen zo een verbinding naar sportende kinderen. Gebruik voor de buitenschoolse opvang (BSO) van Smallsteps Tante Toos vindt voornamelijk plaats op werkdagen van 12:00 tot 18:00 en valt daardoor prima te combineren met  gebruik van het sportpark door de andere verenigingen.

De gemeente en NEC Delfzijl stimuleren graag in brede zin sport en bewegen op de voetbalvelden. Daar past dit initiatief helemaal bij. De BSO op het sportpark gaat dit najaar van start zodra de benodigde vergunningen afgerond zijn.

Advertenties
Advertenties