Najaarsmarkt Appingedam op woensdag 23 oktober

Appingedam – De ouderwets gezellige Najaarsmarkt van Appingedam zal woensdag 23 oktober de straten weer vol laten lopen. Zo’n 60 kraamhouders en standwerkers komen als vanouds met hun vertrouwde assortiment, maar ook nieuwe standhouders zullen verrassende producten aan de man brengen. Waren en goederen die passend zijn in de traditie van de naderende donkere dagen.

De jaarmarkten trekken altijd veel publiek uit Appingedam en omstreken. Een royaal aanbod in de sfeer van stroopwafels, horloges, been-, nacht- en ondermode, heren-, dames- en kindermode, geuren, tekstborden, gereedschappen, schoonmaak-, woon- en tuinaccessoires en nog veel meer!

De Najaarsmarkt valt midden in de herfstvakantie. De Damster jaarmarkt is dan ook dé gelegenheid om op zoek te gaan naar herfst & winterse gezelligheid.
Onverwachte gasten zullen u op de markt vermaken en u verleiden een cadeautje in ontvangst te nemen. Daarnaast is er natuurlijk de gezelligheid en gelegenheid om weer oude bekenden te ontmoeten voor een praatje en wellicht een hapje/drankje.

U vindt de Najaarsmarkt in de Wijkstraat, St. Annastraat, Kniestraat en op de pleinen bij de Nicolaikerk. De markt is van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Wegafsluiting centrum Appingedam
In verband met de Najaarsmarkt Appingedam is 23 oktober vanaf 6:00 uur tot 19:00 uur auto- & fietsverkeer én parkeren niet toegestaan in de St. Annastraat, Wijkstraat, de Riepe en de Kniestraat. Dringend verzoek is om dinsdagavond, 22 oktober, auto’s alvast buiten het afgesloten gebied te parkeren.

Back to top button