Nagelboutique Karin gaat knallend het jaar 2016 in

Delfzijl – Nagelboutique Karin bestaat dit jaar 5 jaar, en dit wil Karin Gerdes niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Daarom het gehele jaar komt Karin met leuke acties in de salon om haar klanten dit heugelijke feit niet ongemerkt voor bij te laten gaan.

Nagelstyling is populair onder de vrouwen. Steeds meer weten de weg naar de salon te vinden voor mooi verzorgde nagels voor zowel handen als voeten.

Tegenwoordig komen de salons als paddenstoelen uit de grond, wat veel niet weten is dat het een vak apart is, je moet echt kennis hebben van de natuurlijke nagel en de producten waar je mee werkt, alvorens er een product op te zetten.

De kunst is om je als nagelstyliste te onderscheiden door kwalitatief goed werk te leveren. Met goede materialen en kennis bereik je echter een veel beter resultaat waar je veel langer plezier van hebt dan wanneer er bijvoorbeeld door filmpjes op internet worden bekeken en daar de kunsten afkijkt hoe je een kunstnagel moet zetten.

Karin is dan ook nog steeds bezig met kennis vergaren en heeft afgelopen jaar in september haar Ambassador titel mogen behalen. In de salon wordt dan ook gewerkt met de nieuwste technieken, en is ze op de hoogte van de laatste trends en is haar kennis van hoog niveau.

Er is geen een die dezelfde nagels heeft, het gebruik van de materialen moeten worden aangepast worden aan het type nagel van de klant. Haar streven is om er altijd voor te zorgen dat de nagels zo’n 4 weken meegaan, maar er zijn ook klanten die er wel 6 weken mee doen voor ze weer terug komen voor een nabehandeling.

Nagelboutique Karin heeft als doel een goed resultaat behalen, dit staat voorop en alles in overleg met de klant.

Wedstrijden
Karin begon in 2011 met haar salon aan huis nadat ze haar Allround opleiding had afgerond. Door af en toe perfectie trainingen te volgen merkte ze dat ze verder wilde in dit prachtige vak, nog beter worden en nog mooiere creaties maken en nog meer kennis vergaren. Begin 2015 kwam ze dan ook in contact met Ester Derkink van Byou Cosmetics in Hengelo. Ester heeft al vele titels op haar naam mogen schrijven zowel op landelijk als op Internationaal niveau. Karin kan ook met trots mededelen dat ze traint bij een Wereldkampioen, een vrouw die haar vak verstaat en ook nog altijd druk bezig is om haar kennis nog verder uit te breiden en dit de delen met haar cursisten.

Dit resulteerde voor Karin dan ook een 2e plaats tijdens haar 1e wedstrijd in maart afgelopen jaar.

Voor dit jaar staat de eerste wedstrijd gepland in het weekend van 16 en 17 april waar Karin zich voor 7 competities heeft ingeschreven. Dit betekend dat ze wekelijks naar Hengelo gaat om te trainen voor snelheid, perfectie en om nog meer technieken en kwaliteit te bieden in de salon.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Nagelboutique Karin, en klanten uit de gehele regio en ook daarbuiten weten inmiddels de weg te vinden naar haar salon.

Om op de hoogte te blijven van alle leuke acties die dit jaar voorbij zullen komen kunt u zich aanmelden via haar facebookpagina https://www.facebook.com/NagelboutiqueKarin/

Back to top button