N360 bij Delfzijl weer open voor verkeer na frontale botsing

Delfzijl – Bij een frontale aanrijding op de N360 tussen de N33 en de afslag Fivellaan in Delfzijl is vanmorgen een persoon gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen beide voertuigen frontaal met elkaar in botsing, waarna een van de voertuigen in brand vloog. De inzittende van dit voertuig wist zelfstandig uit de auto te komen en raakte voor zover bekend niet gewond.

De andere slachtoffer zat bekneld in het voertuig en werd in overleg met de ambulancedienst door de brandweer uit het voertuig gehaald. De N360 was tijdens de afhandeling van het ongeval gestremd voor het verkeer. De weg werd rond 10:00 uur in de morgen weer vrijgegeven.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2217″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button