Muziekvereniging de Bazuin start jubileumjaar met een Valentijnsconcert

Uithuizen – Op zaterdag 10 februari 2018, organiseert muziekvereniging de Bazuin uit Uithuizen voor alweer de 8e keer een concert in romantische sferen. Na het succes van de vorige edities is besloten om ook dit jaar weer een concert te geven. Tijdens dit Valentijns concert dat zal plaatsvinden in “de Kandelaar” brengt de vereniging diverse nummers ten gehore met als overkoepelend thema “100 jaar de Bazuin , 100 jaar liefde voor muziek”

In 2018 viert men het feit dat christelijke muziekvereniging de Bazuin 100 jaar geleden werd opgericht. Een speciale jubileumcommissie werkt inmiddels aan diverse evenementen die verspreid over het jaar zullen plaatsvinden. Het belooft voor de Bazuin, en de mensen die hen een warm hart toedragen een jaar te worden om niet snel te vergeten! Het Valentijns concert is een voorzichtige maar prachtige aftrap van dit jubileumjaar. Het thema heeft natuurlijk daarom alles met dit jubileum te maken.

Woensdag 14 februari is het Valentijnsdag, een dag waarop geliefden traditioneel hun liefde voor elkaar nog eens extra naar elkaar toe uiten. Hierbij wordt vaak muziek gebruikt. Wat is er dan ook mooier om op de zaterdag voor Valentijnsdag even lekker in een romantische sfeer te vertoeven.

Bij het thema is zeer veel verschillende muziek gezocht. Welke muziekstukken spelen de leden van de Bazuin graag. Welke stukken zijn echte publieksfavorieten? De Bazuin kiest er dan ook nadrukkelijk voor om ook deze keer tijdens het Valentijns concert weer een zeer gevarieerd programma te brengen. Alles komt voorbij deze avond. Van klassieke muziek tot een echte rock klassieker.

Tijdens deze avond zullen wel voornamelijk nummers worden gespeeld die een romantische inslag hebben De leden van de vereniging zijn weken bezig geweest om het concert een muzikale, romantische sfeer mee te geven. Zo zal de aankleding van de zaal ook passen bij het thema. De Bazuin zal zoals altijd onder leiding staan van dirigent Luuk Tuinstra. Iedereen is van harte uitgenodigd deze romantische avond bij te wonen. De toegang deze avond, die zal beginnen om 19:45 uur, is gratis. Dus wilt u dit feest met ons meevieren? verras dan iemand met een romantische avond op Valentijnsdag zaterdag 10 februari en kom deze avond naar de kandelaar in Uithuizen.

Back to top button