Muziekfestival Delfzijl trekt weer veel bezoekers naar de havenstad

Delfzijl – Zaterdag ging de zesde editie van het Muziekfestival in Delfzijl van start. In de middag waren er optredens van orkesten, fanfares, slagwerkensembles en streetbands uit de provincie Groningen die op negen verschillende locaties in het centrum van Delfzijl hun geluid lieten horen.

In de avond vond er op het Molenbergplein de grote muziekshow plaats die dit jaar in het teken stond van kampioenen. De opening werd verzorgd door de malletband van de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl. Waarna Burgemeester Gerard Beukema officieel de opening verzorgde. Daarna volgenden er optredens van showkorpsen Kunst & Genoegen Leiden, Oranje Ijsselmuiden, Kamper Trompetterkorps Kampen, Sternse Slotlanders Franeker en de Dutch Drums and Pipes uit Tilburg. De muziekshow werd afgesloten met een grote finale.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”841″]

 

 

Back to top button