Veel muziek bij jubileumweekend Armstrong’s Patent

Appingedam – In het derde weekend van november sluit Armstrong’s Patent in Appingedam het jubileumjaar af. Vijfentwintig jaar zeemans- en folkliederen zingen wordt uiteraard gevierd met een muzikaal weekend.

Op vrijdag 17 november is er een welkomstparty voor alle deelnemers in café de Doofpot. De gasten komen uit zowel binnen- en buitenland.

Zaterdagmiddag de 18e treft men elkaar weer in het café als voorbereiding op het concert dat ‘s avonds in Zaal Kabzëel wordt gegeven. Hier treden op: Banana Boat uit Polen, Four ‚n’ Aft uit Engeland, Yesterday’s Men uit Engeland, Ballina Whalers uit Engeland, Two sheets to the wind uit België, De Kaapstander uit Nederland en uiteraard de gastheer Armstrong’s Patent. Kaarten kosten tien euro en zijn nu al te bestellen via ap@ziggo.nl. Zondag 19 november is er een luisterconcert in de Synagoge. Voor dit concert zijn er geen kaarten meer beschikbaar.

Shanty- en Folkcafé

Voor wie niet zolang buiten de shanty’s en folksongs kan is er zaterdag 7 oktober vanaf 16.00 uur een Shanty- en Folkcafé in café De Doofpot. Hier kan men o.a luisteren naar de zangers van Armstrong’s Patent, CrossJack uit Duitsland en Stowaway uit Appingedam, maar zelf meezingen, een instrument bespelen kan ook, optreden kan ook. Armstrong’s Patent zorgt voor de hapjes.

Back to top button