fbpx

MuzeeAquarium Delfzijl net als elf andere uitjes in de race voor titel ‘Leukste uitje van Groningen 2022’

Delfzijl – Twaalf uitjes in de provincie zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Groningen 2022’. Een vakjury heeft de top 12 vastgesteld. Nu is het aan de leden van de ANWB. Zij kunnen tot en met 31 oktober hun stem en steun uitbrengen aan hun favoriete uitje in de provincie via Verkiezing Leukste uitje van Nederland. Wie de winnaars zijn wordt begin volgend jaar bekend gemaakt.

De top 12 van genomineerde uitjes in Groningen (in willekeurige volgorde):

1.   Dinopark Landgoed Tenaxx

2.   Zeehondencentrum Pieterburen

3.   Adventurepark Waddenfun

4.   Subtropisch Zwemparadijs Tropiqua

5.   DoeZoo Insektenwereld

6.   Groninger Museum

7.   Vesting Bourtange

8.   Familiepark Nienoord

9.   Zeehondentocht

10. MuzeeAquarium

11.  Martinitoren

12.  Wonderwereld

Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000.

Criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten.

De vakjury bestaat uit:
Walter Jonker – Hoofdredacteur Pretwerk.nl, Riëtte Mulder-Lemein – mede-eigenaar Go-Kids, Goof Lukken –Trendwatcher en docent attractieparken management Breda University of applied sciences, Willem Kraanen – senior adviseur ZKA Leisure consultants en Marlies Ellenbroek – Marketing en Business Development Manager ANWB Eropuit.

De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ wordt georganiseerd door ANWB Eropuit. Dé plek binnen ANWB waar leden inspiratie opdoen voor een leuke dag uit in eigen land. Op www.anwb.nl/eropuit kunnen leden ook tickets voor de leukste uitjes met ANWB ledenvoordeel bestellen.

Back to top button