Modderdag op Kultuureiland Damsterplas in Steendam

Steendam – Op woensdag 29 juni is het weer Modderdag. Op ModderDag staat het vrij spelen met de elementen water en zand centraal. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur. En daarbij mag je lekker vies worden!

Op het Kultuureiland Damsterplas, aan de Damsterweg in Steendam, zijn wel zeven diverse grondsoorten te vinden om lekkere modder mee te maken en ermee te spelen. Wat denk je van bijvoorbeeld een blote voetenpad door allerlei soorten modder, modder-grabbelen, modderkastelen bouwen, een modderkeuken, jezelf beschilderen met modder en als je durft zelfs een modderbad?

Het Kultuureiland is een innovatief, dynamisch en groeiend project waarbij kunstenaars met diverse disciplines kunst, kultuur en natuur laten samensmelten tot een artistiek en attractief belevenispark. Voor algemene informatie: www.facebook.com/Kultuureiland Deelname bedraagt 4 euro per kind, inclusief een glaasje ranja, wat lekkers èn een echt Modderdiploma! De Moddermiddag is van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor ouders / begeleiders is onze horeca geopend en kunt u bijvoorbeeld een heerlijk kopje bloemetjesthee nuttigen of een kopje koffie. Ook serveren wij op ModderDag lekkere “moddergebakjes”.
Aanmelden voor deelname kan door een E-mail te sturen naar: kultuureiland@gmail.com

Back to top button