5.4 C
Delfzijl
6 mei 2021 23:48

Missionaire Werkgroep Loppersum zoekt musicalsterren

Loppersum – Voor het komende seizoen is Loppersum op zoek naar zangers, acteurs, dansers, decorbouwers, technici en helpende handen op allerlei vlakken. Na het daverende succes van de musical Ruth in 2014 is de Missionaire Werkgroep Loppersum van plan om aan een nieuw musicalproject te beginnen.

Welk verhaal er ditmaal op de planken komt, blijft nog even geheim, maar vast staat dat het een echt spektakel zal worden. De organisatie kan al wel melden dat ze vooral op zoek is naar mannen: ‘De dames durven meestal wel, maar bij de mannen lijkt toch erg veel verlegenheid te zitten.’

Repetities starten in september 2018 en de bedoeling is dat het stuk in november 2019 zal worden opgevoerd. Een datum voor de eerste, informatieve bijeenkomst wordt via mail bekendgemaakt.

De Missionaire Werkgroep Loppersum is een samenwerkingsverband tussen de verschillende kerken in de gemeente. De musical heeft een bijbels verhaal als thema, maar de Werkgroep verwelkomt heel bewust ook mensen die ‘niets met de kerk hebben’. Jong of oud, wonend in Loppersum of daarbuiten, met of zonder talent: iedereen is welkom om een steentje bij te dragen. Meer informatie en aanmelden via lopstermusical2019@gmail.com.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,290VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
DierDier
AutoAuto
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten