Meubel tevreden in Uithuizermeeden

Uithuizermeeden – Scherer ‘Gevoel voor wonen’ is een woninginrichter in het noorden van Groningen in de plaats Uithuizermeeden. In een showroom van ca.6500 m2 heeft Scherer alles op het gebied van woninginrichting onder één dak. Onze collectie is verdeeld in een gevarieerde collectie meubelen, woningtextiel en slaapkamers, in diverse stijlvormen en prijssegmenten.

Sinds jaar en dag staat Scherer bekend om haar aanbod hoogwaardige meubelen. De meubelcollectie is onder te verdelen in eigentijds/modern-, Industrieel, landelijk, Scandinavisch, nieuw klassiek- en een Relax/Sta-op deel. Daarnaast heeft Scherer sinds 2009 een designafdeling waar Nederlandse topmerken staan zoals Leolux, Label en Montis. Mocht u er nou niet helemaal uitkomen of ziet u door de bomen het bos niet meer met al die keuzes dan denken wij graag met u mee over opstellingen, kleur en materiaalgebruik.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u gerust eens adviseren door één van de interieurspecialisten van Scherer en ervaar zelf hoeveel mogelijkheden uw interieur heeft.

Scherer “Gevoel voor wonen” vind u aan de Hoofdstraat 140 9982 AK Uithuizermeeden telefoonnummer: 0595-412658 of mail naar info@scherer.nl

Back to top button