fbpx
19.3 C
Delfzijl
zondag 12 juli 2020
Home Algemeen Met Mekaar zoekt vrijwilligers

Met Mekaar zoekt vrijwilligers

Delfzijl – Met Mekaar biedt kinderen met een handicap een sportplek waar zij vanzelfsprekend mee kunnen doen. Om dit te kunnen blijven doen is Met Mekaar op zoek naar vrijwilligers die de kinderen individuele begeleiding bieden.

Sinds mei 2019 biedt Met Mekaar sportpret aan kinderen met een handicap. De naam sportpret beschrijft de essentie van de groep: het plezier in sport en bewegen ervaren. “Sporten is leuk. Maar soms wordt dit anders ervaren door de vele belemmeringen die je tegenkomt bij de reguliere sportvereniging.

Met Mekaar wil de kinderen een plek bieden waar ze vanzelfsprekend mee kunnen doen. Hierdoor krijgen zij ook de kans om het plezier in bewegen te ervaren” aldus Janke Stalman – Mars, bewegingsagoog bij Met Mekaar.

Om de kinderen deze plek te kunnen blijven bieden is Met Mekaar op zoek naar vrijwilligers. De vrijwilligers bieden de kinderen individuele begeleiding zodat iedereen op zijn / haar eigen niveau mee kan doen aan de activiteiten die de bewegingsagoog voorbereid.

Sportpret vindt elke woensdag plaats in Sporthal de Ringen van 16.15 tot 17.00 uur. Wilt u meer informatie over sportpret of wilt u deze groep ondersteunen als vrijwilliger? Neem dan contact op met Janke Stalman – Mars via metmekaar@hotmail.com of 06 18 68 75 01

Advertenties