15.1 C
Delfzijl
dinsdag 21 mei 2019
Home Sport Meisjes A volleybalvereniging Trias kampioen

Meisjes A volleybalvereniging Trias kampioen

Delfzijl – Het meisjes A team van volleybalvereniging Trias is kampioen geworden. De wedstrijd tegen Krathos uit Hoogezand werd met een overtuigende 3-0 (25-12, 25-8, 25-13) gewonnen.

Met Demi als spelverdeelster kwam de weg vrij om Josephien als diagonaal en buiten in te zetten. Naast Sanna, Marinthe en Aleyna op buiten en samen met 2 sterke midspeelsters (Inge en Julia) en Lisa als diagonaal werd het team een echt TEAM. De opslagkracht van Aleyna en Sanna werd vaak gebruikt om in bepaalde situaties extra punten te maken.

De kampioenswedstrijd heeft duidelijk aangetoond dat de meisjes ontzettend gegroeid zijn in enkele maanden. Vol overgave werd gestreden voor elke bal. En na het laatste fluitsignaal werd het tijd voor het feest.

Trots op wat ze hebben bereikt kijken we al vooruit naar 2019-2020. Volgend seizoen zal het team in de eerste klasse ingedeeld worden.

Op de foto het kampioensteam staand vlnr: Bé(tr), Marinthe, Lisa, Sanna, Julia, Inge, Henk (tr/c), voor: Demi, Josephien, Aleyna

Advertenties
Advertenties