6.4 C
Delfzijl
17 april 2021 22:24

Maurits Fundatie viert 25-jarig jubileum met prijsvraag voor internationale activiteiten

KlussenKlussen
Vaker kopenVaker kopen
AutoAuto
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
StudieboekenStudieboeken
ComputerComputer
Mode 2021Mode 2021

Delfzijl – De Stichting Maurits Fundatie is een fonds in de gemeente Delfzijl die sinds 1991 financiële bijdragen levert aan activiteiten in de regio van Delfzijl met een internationaal karakter. Het fonds bestaat dit jaar 25 jaar. Het doel van de stichting is het stimuleren van internationale contacten tussen personen en/of groepen uit het buitenland met personen en/of groepen uit de samenleving van Delfzijl of directe omgeving.

In verband met het jubileum wordt een bedrag van € 1.500,- euro ter beschikking gesteld voor een internationaal getint project of activiteit in een selectiewedstrijd. De winnende maatschappelijke organisatie wordt gekozen door het bestuur op basis van het aantal betrokken personen bij de activiteit. Daarnaast is van belang op welke wijze de internationale contacten betrokken zijn bij het evenement. Bij deelname zal er moeten worden voldaan aan de gebruikelijke criteria van het fonds.

Past uw project in de genoemde doelstelling, download dan het selectieformulier van de website van het fonds: www.mauritsfundatie.nl Op de website staat ook de gedetailleerde informatie voor deelname aan de wedstrijd. Uiterlijke datum voor inzending van uw plan is 1 mei 2016.

Er zijn tot nu toe 120 projecten ondersteund door de Maurits Fundatie. Denk hierbij aan internationale muziekfestivals en sportevenementen, culturele evenementen en internationale uitwisselingen.

Nadere informatie kan ook verkregen worden bij het fonds, deze is bereikbaar via info@mauritsfundatie.nl en 0596 614723 (secretaris).

 

Volg ons op

11,071FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen

Populaire berichten