fbpx
9.5 C
Delfzijl
29 oktober 2020 03:58

Maurits Fundatie verlengt prijsvraag voor internationale activiteiten

Delfzijl – De Stichting Maurits Fundatie is een fonds in de gemeente Delfzijl die sinds 1991 financiële bijdragen levert aan activiteiten in de regio van Delfzijl met een internationaal karakter. Het fonds bestaat dit jaar 25 jaar. Het doel van de stichting is het stimuleren van internationale contacten tussen personen en/of groepen uit het buitenland met personen en/of groepen uit de samenleving van Delfzijl of directe omgeving.

In verband met het jubileum wordt een bedrag van € 1.500,- euro ter beschikking gesteld voor een internationaal getint project of activiteit in een selectiewedstrijd. De winnende maatschappelijke organisatie wordt gekozen door het bestuur op basis van het aantal betrokken personen bij de activiteit. Daarnaast is van belang op welke wijze de internationale contacten betrokken zijn bij het evenement. Bij deelname zal er moeten worden voldaan aan de gebruikelijke criteria van het fonds.

Past uw project in de genoemde doelstelling, download dan het selectieformulier van de website van het fonds: www.mauritsfundatie.nl Op de website staat ook de gedetailleerde informatie voor deelname aan de wedstrijd. De uiterlijke datum voor inzending is verlengd naar 31 december 2016.

We willen de de organisatie van evenementen in het tweede deel van het jaar en richting 2017 ook nog een kans geven, daarom besloten de termijn te verlengen. Deze oproep geldt ook voor reguliere aanvragen, hierover vergadert het fonds 26 september aanstaande.

Er zijn tot nu toe 120 projecten ondersteund door de Maurits Fundatie. Denk hierbij aan internationale muziekfestivals en sportevenementen, culturele evenementen en internationale uitwisselingen.

Nadere informatie kan ook verkregen worden bij het fonds, deze is bereikbaar via info@mauritsfundatie.nl en 0596 614723

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,221VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten