4.3 C
Delfzijl
8 mei 2021 08:59

Matineeshow Karin Bloemen in Theater de Molenberg

Delfzijl – Karin Bloemen staat zondagmiddag 26 februari samen met haar band op het podium van Theater de Molenberg met haar show Volle Bloei.

Wanneer is iemand in de bloei van zijn of haar leven? De een ontluikt al in zijn jonge jaren, voor de ander begint het leven na zijn veertigste en sommige mensen lijken tot hun pensioen in de knop te staan. Bloemen brengt met dit programma een middag vol energie en inspiratie zodat de bezoekers zich na afloop weer helemaal opgeladen voelen en denken: de bloei van mijn leven is nu. Vol overgave zet zij al haar talenten in om dit doel te bereiken: zingend vanuit de grond van haar hart, grappen makend en misschien pakt ze zelfs haar dirigeerstokje er wel bij want ook dat heeft een van de meest veelzijdige theaterpersoonlijkheden van Nederland inmiddels onder de knie.

Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, geeft Bloemen in elke voorstelling een regionaal talent de mogelijkheid om een nummer te komen zingen. Deze middag verwelkomt zij Njairatoe Sopacua, die dit seizoen al eerder in de Molenberg te zien en te horen was tijdens het jaarlijkse concert van de Eemsmond Big Band.

De aanvang van Volle Bloei is 15.00 uur.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
WonenWonen

Populaire berichten