fbpx
5.8 C
Delfzijl
28 november 2020 06:17

MaRa Duo verzorgt swingend optreden bij woon-zorgcomplex Paasweide

Appingedam – Vanaf balkons en achter het raam genoten de bewoners van verzorgingstehuis Paasweide in Appingedam donderdagmiddag van een optreden van het MaRa Duo bijgestaan door gitarist Frits Huizen.

Randy en Marita Meijer uit Delfzijl vormen samen het MaRa Duo. Ze verzorgen onder andere optredens voor zorg- en verpleeghuizen en treden geregeld op tijdens feesten en partijen. Maar toen de coronacrisis uitbrak werden alle optredens afgezegd.

Om de ouderen, die in verband met de coronacrisis geen bezoek mogen krijgen, een hart onder de riem te steken treden ze nu buiten op voor de bewoners. Sinds 23 maart zijn ze bijna elke dag wel ergens in de provincie te vinden. Ze hebben al optredens verzorgd in Hoogezand, Veendam, Noordbroek, Delfzijl en Appingedam. Met meezingers zoals: ’t Het nog nooit zo donker west, Brandend Zand, Sofietje en het kleine café kregen ze de bewoners en personeel aan het swingen. Het optreden werd door de bewoners zeer gewaardeerd en ze hopen dat het MaRa Duo nog een keer langs komt.

De komende dagen staan er nog optredens in Stadskanaal en Bedum op de planning.

Volg ons op

10,559FansLike
1,424VolgersVolg
5,229VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten