Man gewond bij steekpartij in Farmsum; Verdachten aangehouden

Farmsum – De politie heeft zaterdag op zondagnacht in Farmsum vier mannen aangehouden voor betrokkenheid bij een steekincident op de Nieuweweg in Delfzijl. Het gaat hier om twee mannen uit Appingedam (24 en 50 jaar), een 28-jarige man uit Farmsum en een 29-jarige man uit Woldendorp.

Een 24-jarige man uit Delfzijl raakte bij dit steekincident gewond. Het slachtoffer bleek een steekverwonding in zijn bovenlichaam te hebben opgelopen. Hij is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een vriend van het slachtoffer, een 24-jarige man uit Groningen, deed aangifte van openlijke geweldpleging. De man verklaarde dat hij en zijn vriend zonder enige aanleiding door de vier verdachten was aangevallen.

Traceren
Kort na het steekincident konden agenten de verdachten in Farmsum traceren. Alle vier werden ingerekend en in een cel ingesloten. In de Hindrik Jagerstraat troffen agenten een personenauto aan. Vermoedelijk zijn de verdachten met deze auto vanuit Delfzijl naar Farmsum gereden. De auto is voor nader sporenonderzoek in beslag genomen.

Onderzoek
De verdachten worden vandaag gehoord over hun betrokkenheid. Van de 24-jarige Delfzijlster wordt binnenkort een aangifte opgenomen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het steekincident.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”564″]

Back to top button