Maak kennis met de kleine stekelige egel op Borgterrein Ewsum!

Middelstum – Word je ook zo prikkelbaar en stekelig van al dat binnen zitten? Kom deze winter dan naar het prachtige borgterrein Ewsum in Middelstum en wandel het verrassende en leerzame verhalenpad.

Biblionet Groningen en  Staatsbosbeheer sloegen de handen ineen en creëerden een verhalenpad dat te bezoeken is vanaf de kerstvakantie tot en met de voorjaarsvakantie op borg Ewsum.  Op het borgterrein kun je de omlijste bladzijden ontdekken van het prachtig geïllustreerde prentenboek ‘Hallo egel’ van Jane McGuinness.

Geniet samen van deze avontuurlijke en leerzame wandeling en krijg tijdens de route antwoord op vragen als; wat eet een egel?, waar zijn de egelstekels van gemaakt? En waar slapen egels eigenlijk in de winter? Aan de route en het boek zijn ook leuke opdrachten verbonden die gericht zijn op de natuur en de zintuigen. 

Het verhalenpad is een korte wandelroute en start bij de oprijlaan van de borg Ewsum aan de Oosterburen 1 in Middelstum. De bladzijden zullen van 27 december t/m 27 februari te vinden zijn langs het pad op het terrein.

Kijk voor meer informatie op: www.biblionetgroningen.nl

Back to top button