fbpx
17.1 C
Delfzijl
zaterdag 04 juli 2020
Home HavenstadFM Lunchradio van woensdag 27 mei: thema uitzending Delfzijl Centrum Zuidoost

Lunchradio van woensdag 27 mei: thema uitzending Delfzijl Centrum Zuidoost

Delfzijl – Het programma Lunchradio wordt ieder woensdag en vrijdag van 12 tot 14 uur uitgezonden bij Havenstad FM. In Lunchradio het nieuws en de informatie die voor de inwoners van de Eemsdelta regio van belang is en vaak toegelicht wordt  door ter zake doende gasten in de studio.

De Gemeente Delfzijl werkt hard aan de toekomst en doet dat graag samen met haar inwoners. Liefst natuurlijk door middel van informatiebijeenkomsten en persoonlijk contact, maar vanwege coronamaatregelen is dat nog niet mogelijk. Wat wél mogelijk is, is een filmpje met een update over Centrum Zuidoost, op het YouTube kanaal van de gemeente én een radio-uitzending!

Radio-uitzending bij Havenstad FM
Woensdag 27 mei aanstaande is er een thema-uitzending over Centrum Zuidoost tijdens Lunchradio tussen 12.00 uur en 14.00 uur (www.havenstad.fm). In de radiostudio zijn dan de programmamanager Dick Janssen en projectleider cultuurcluster René Siebring aanwezig. Door te bellen met 0596-618902 of 0596-856356 kunt u live tijdens de uitzending uw vragen stellen over Centrum Zuidoost. Dus: vragen, opmerkingen of ideeën over Centrum Zuidoost? Laat het dan weten tijdens deze live-uitzending!
U kunt nu al reageren via de email: info@havenstad.fm

Advertenties