Louisa Martial Arts Ten Boer & Delfzijl wint 2x Goud op Rotterdam open 2015

Rotterdam – Op zaterdag 14 november heeft Louisa Martial Arts Ten Boer & Delfzijl deel genomen aan een groot internationaal Taekwondo toernooi, het Rotterdam Open 2015. Aan dit toernooi deden ongeveer 600 deelnemers uit verschillende landen mee. onder andere deelnemers uit Marokko, Frankrijk, Schotland, Engeland, Moldavië, België, Duitsland, Israël en Nederland.

Voor Louisa Martial Arts deden Kim van den Enden, Tom van den Enden, Robbin Heyes, Sereliya Louisa, Djawad Belkacem, Shymano Schoenmakers en Soumiya Bey aan het toernooi mee.

Kim van den Enden en Robbin Heyes wisten na het internationale Taekwondo toernooi in Almere ook de Rotterdam Open op hun naam te zetten. Kim van den Enden is eerste geworden bij de junioren dames en Robbin Heyes heeft de titel gepakt bij de junioren heren.

Na een zeer spannende finale heeft Shymano Schoenmakers de finale met klein verschil verloren. Sereliya Louisa en Djawad Belcasem zijn beide derde geworden in hun poule. Soumiya Bey heeft het zeer goed gedaan maar wist niet in de prijzen te vallen. Tom van den Enden is na het winnen van het internationale toernooi in Almeren nu derde geworden in zijn poule.

Back to top button