vrijdag 17 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Loppersum maakt zich klaar voor grootse musical

spot_img

Loppersum – Op 8 en 9 november speelt een groep van bijna veertig enthousiaste amateurs de musical Judas. De verrader van Jezus is spreekwoordelijk een onbetrouwbaar figuur, maar in dit toneelstuk met vele aanstekelijke en prachtige liederen leert het publiek Judas kennen als een mens van vlees en bloed, een man die leeft met dromen, idealen en teleurstellingen.

In de musical komen ook bekende verhalen uit de bijbel langs, zoals dat van de barmhartige Samaritaan. Ook de passie, het lijdensverhaal van Jezus, wordt in Judas op een schitterende manier muzikaal vertolkt. De zangers, acteurs, muzikanten en technici hebben er samen een multimediale show van gemaakt die jong en oud, kerkelijk of niet, zal aanspreken.

Judas is de derde bijbelse musical die in Loppersum wordt uitgevoerd, na Saul en Ruth. De uitvoeringen vinden op 8 en 9 november plaats in het gebouw Waardevol Leven aan de Badweg 20. Kaarten zijn te verkrijgen via de Wereldwinkels in Appingedam en Loppersum, Albert Heijn Loppersum, Drogisterij Marja en Haarsalon Marthi in Middelstum en via www.musicalloppersum.nl. Zaal open om 19.30 uur, aanvang om 19.45 uur.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
DierDier
TuinTuin
AutoAuto
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten