Little Rome opent zaterdag 24 juni haar deuren in Appingedam

Appingedam – Appingedam is vanaf 24 juni weer een winkel rijker. Odette Jansen (27) en Domenico Moccia (32) openen dan hun interieur en delicatessen winkel Little Rome. In de winkel aan het Bolwerk worden authentieke Italiaanse producten verkocht, van een espressomachines uit de jaren ‘30, tot opgeknapte meubels en straatmeubilair. Sommige voorwerpen zijn volledig handgemaakt, anderen alleen opgeknapt. Aan de muur hangt een bumper van een Fiat 500 die nu dienst doet als lamp. In de hoek staat een klein Italiaans tv’tje, wat nu een mp3-speler is en ook licht geeft.

Alle producten hebben een persoonlijk verhaal en zijn ze afkomstig uit Italië. Op de labels bij de producten staat vermeld waar ze vandaan komen en uit welk jaar. Maar ook ansichtkaarten en posters behoren tot de collectie. Ook worden er in de winkel verschillende delicatessen verkocht zoals pasta, en olijfolie en koffie. In de winkel is een koffiehoek ingericht waar echte Italiaanse koffie kan worden gedronken uit een heel speciaal kopje.

Over Odette en Domenico

Odette afkomstig uit Zoetermeer en Domenico uit de provincie Rome leerden elkaar in 2015 kennen toen Odette tijdens een reis in Rome aan de jonge Italiaan vroeg hoe ze ergens moest komen. De vonk sloeg gelijk over en sindsdien zijn ze eigenlijk onafscheidelijk geweest. Na maanden heen en weer gereis leerden ze elkaar steeds beter kennen en kwamen ze achter hun gezamenlijke liefde interieur & Italië. Door de liefde voor interieur en alles Italiaans, ontstond Little Rome eerst als een webshop en vanaf 24 juni met een winkel in Appingedam.

Waarom Appingedam?

Het stel kwam in Appingedam terecht nadat Odette op een baan in Groningen had gesolliciteerd. Ze trokken de provincie door en kwamen uit eindelijk in Appingedam terecht, waar ze meteen verliefd werden op de stad. Na een zoektocht voor een geschikt pand werd er de afgelopen maanden veel geklust. Odette en Domenico hebben bijna alles in het pand zelf opgeknapt.

Iedereen is van harte uitgenodigd om 24 juni om 10:00 uur aanwezig te zijn bij de feestelijke opening van de winkel aan het Bolwerk 15 in Appingedam.

Meer informatie is te vinden op de website: www.littlerome.nl

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1685″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button