Licht en Klankweek Siddeburen afgesloten

Siddeburen –De laatste dag van de Licht en Klankweek in Siddeburen werd zaterdag afgesloten met een Demo dag. Net zoals vorig jaar, was anders dan anders.

Zeventien jaar lang was er als afsluiting van de Licht en Klankweek een Internationale Show-, Drum- en majorette festival op de voetbalvelden van voetbalvereniging Siddeburen. Maar hier kwam twee jaar kwam daar een einde aan.

Ook dit jaar werd er aan de Hoofdweg een Demo dag georganiseerd, hier konden bedrijven en verenigingen zich promoten. Om vijf uur gingen er meerdere fanfares uit Nederland en Duitsland en oude oldtimers door de straten van Siddeburen in de bedrijfsparade.

Zaterdagavond werd de feestweek officieel afgesloten met de Sibboerster Feestavond met optredens van Jan Smit, Hollands Verdriet, Niels Spann en de Gebroeders Ko in de feesttent van Schanspop.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”413″]

Back to top button