fbpx
zondag 28 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Lezing over borstreconstructie in Winschoten

Winschoten – Op donderdagavond 9 november organiseert het Ommelander Ziekenhuis Groningen een lezing over borstreconstructie. De bijeenkomst wordt gehouden in hotel/restaurant In Den Stallen te Winschoten en begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur). (Ex)borstkankerpatiĆ«nten, hun naasten en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Behandelmogelijkheden

Tijdens deze avond informeren de plastisch chirurgen van het Ommelander Ziekenhuis over de behandelmogelijkheden m.b.t. reconstructie, volumebehoud en volumeherstel na een borstoperatie. Maar ook als aanvulling op de behandeling van borstkanker, in samenwerking met de oncologisch chirurgen. Er is tevens een ervaringsdeskundige aanwezig die een persoonlijk verhaal over een borstreconstructie vertelt. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Informatiemarkt

Deze avond is er ook gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken. Hieraan nemen deel een speciaalzaak voor borstprotheses/lingerie en badmode, een specialist op het gebied van compressie & mammacare, een oedeemtherapeut, een stichting met gebreide borstprotheses en de Borstkanker Vereniging Nederland.

Aanmelden

In verband met het beperkte aantal plaatsen, wordt verzocht om vooraf aan te melden via 088-066 1000 of via aanmelden@ozg.nl.

Lezingen in 2018 Vanwege de grote belangstelling voor de borstreconstructie-bijeenkomsten, organiseert het Ommelander Ziekenhuis in 2018 lezingen op donderdagavond 8 februari, donderdagavond 14 juni en donderdagavond 11 oktober. Aanmelden voor een van deze bijeenkomsten is reeds mogelijk.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer