donderdag 16 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Gronings Kampioenschap Huurkarts

spot_img

Appingedam / Nieuw-Weerdinge – Het Gronings Kampioenschap Huurkarts GKH is een nieuwe outdoor kampioenschap met huurkarts. De organisatie wil werken naar een zo sterk mogelijk deelnemersveld, op aansprekende banen. Ze richten zich niet alleen op de gevestigde orde, de “professionals”, maar vooral op de beginnende rijder die in deze races de nodige ervaring en contacten op kan doen.

Het GKH bestaat uit twee wedstrijden. De wedstrijden worden op zondagen gereden. De races zijn zowel team als individueel.

De twee wedstrijden op Kart Circuit Pottendijk te Nieuw-Weerdinge vormen ook nog eens een aantal afzonderlijke klassementen voor zo wel dames als 40+ rijders. Tevens worden er leuke statistieken bij gehouden. Een unieke ervaring.

De organisatie staat bekend om een aan elkaar gewaagd deelnemersveld, dat een faire, gezellige en spannende competitie rijdt op aansprekende banen. De competitie is bovenal collegiaal en fair. Een must in racen. Lijkt het jou ook leuk om de uitdaging aan te gaan op een huurkart tegen diverse vrienden en coureurs?

Kijk gerust eens op de Facebook pagina: http://www.facebook.com/gkhkart/

Of naar de promo film:

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
AutoAuto
KlussenKlussen
WonenWonen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten