fbpx
11.4 C
Delfzijl
25 oktober 2020 08:30

Leerlingen Eemsdeltacollege komen in actie voor Kika

Delfzijl – Aanstaande donderdag 1 december komen vmbo-leerlingen uit klas 4 van Eemsdeltacollege, locatie Sikkel, in actie voor Kika.

24-uurs actie

De 24-uurs actie is georganiseerd door 16 leerlingen, richting Handel en Administratie, en starten donderdag 1 december om 8.20 uur. Daarmee eindigen zij op vrijdag 2 december om 8.20 uur. Er is een programma voor deze dag waarin de leerlingen de reguliere lessen volgen. Daarna zijn er sportactiviteiten om de leerlingen wakker te houden. Ook wordt er ’s nachts een dancing quiz gehouden en een ‘Reerds en Koen Ochtendshow!’ gepresenteerd. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika. De 24-uurs actie is ook te volgen op Facebook.

Nog meer acties

De leerlingen hebben nog meer acties uitgezet. Zo zijn er knakworsten op school verkocht tijdens de pauze. Ook hier hebben zij de gehele organisatie op zich genomen. Van inkoop tot verkoop en kas opmaken. De winst gaat ook weer naar Kika. Er zijn flyers gemaakt voor deze actie, waarmee de leerlingen familie, vrienden en bedrijven hebben benaderd om deel te nemen aan de Kika actie. Er zijn ook ontzettend veel bedrijven die sponsoren. De leerlingen vinden daarom de actie nu al geslaagd, maar zetten nog even door om nog meer geld op te halen voor het goede doel.

Afsluiting

Op vrijdag 2 december om 8.00 uur is de gezamenlijke afsluiting. De organisatie maakt dan het opgehaalde geldbedrag bekend. De opbrengst is nog niet bekend, maar ligt naar schatting tussen de €500,- en €600,-. De cheque met het bedrag wordt overhandigd aan Kika.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,222VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten