fbpx
4.9 C
Delfzijl
27 januari 2021 21:04

Leegstaand Delfzicht-ziekenhuis doelwit van vernielingen

Delfzijl – Het voormalige Delfzicht-ziekenhuis, dat sinds vorig jaar gesloten is, is doelwit van vernielingen. Deuren zijn opengebroken en ramen ingegooid.

Binnen zijn er vernielingen aangericht en wordt er met graffiti gespoten. Ook rondom het voormalige ziekenhuis is het raak, er ligt veel afval en er worden zelfs zakken huisvuil gedumpt. Vorige week verschenen er op social media berichten van de vernielingen.

Voor omwonenden is de verloedering van het terrein een doorn in het oog. De politie en gemeente houden een oogje in het zeil, maar is niet verantwoordelijk. De eigenaar van het pand, Vastgoud Ontwikkeling uit Groningen, is op de hoogte van de vernielingen maar zegt niet het idee te hebben dat het uit de hand loopt.

Inmiddels heeft het bedrijf wel verbodsborden opgehangen bij deuren rondom het hele gebouw en de deuren die open waren gebroken weer op slot gedaan.

De eigenaar denkt binnen een paar weken bekend te kunnen maken wat de nieuwe bestemming van het voormalige ziekenhuis wordt.

Volg ons op

10,820FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten