fbpx

Ledenbijeenkomst Rabobank Noord-Groningen in Termunterzijl

Termunterzijl – Op donderdagavond 29 juni organiseert Rabobank Noord-Groningen een bijeenkomst in Hotel Termunterzijl te Termunterzijl. Spreker: internetondernemer Gerlof Bos.

Deze speciale bijeenkomst is een kleinere bijeenkomst, waarin de bank naar de klanten van Delfzijl, Termunten, Wagenborgen en omgeving toekomt. Directievoorzitter Frans Musters start de bijeenkomst met een toelichting over de dienstverlening van Rabobank Noord-Groningen en de (economische) ontwikkelingen in Noord Groningen. Vervolgens is het woord aan Gerlof Bos. Gerlof Bos is internetondernemer van o.a. hotelprijzenvergelijkingssite LookingforBooking.com en oprichter van de online zender HorecaNederland.tv. Als internetondernemer gaf Gerlof zijn mening in tv-programma’s van Herman den Blijker op RTL4. Gedurende deze ledenbijeenkomst geeft hij u op aansprekende en geheel persoonlijke wijze een oppepper over zijn avonturen in horecaland, waar klanttevredenheid van levensbelang is.

De bijeenkomst start om 20.00 uur. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Speciaal voor u is het Visserijmuseum Termunterzijl van 18.00 – 19.30 uur geopend. Het museum geeft u een inkijkje in het maritieme leven en verleden van dit deel van Groningen. Entree is deze avond gratis. Het museum is eveneens gelegen aan de Mello Coendersbuurt in Termunterzijl.

Klanten van de Rabobank kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden door een mail te sturen naar communicatie.ng@rabobank.nl.

Back to top button