fbpx
14.4 C
Delfzijl
woensdag 27 mei 2020
Home Algemeen SWD lanceert ‘Whazzup met Maja’ voor kinderen en jongeren

SWD lanceert ‘Whazzup met Maja’ voor kinderen en jongeren

Delfzijl – In het kader van de ontwikkelingen rond de Corona-situatie heeft Stichting Welzijn en Dienstverlening speciaal voor kinderen en jongeren uit Delfzijl en Loppersum de ‘Whazzup met Maja’ dienst geopend. Nu het Jongerencentrum tijdelijk niet geopend is en de Stichting zich kan voorstellen dat er kinderen en jongeren met vragen zitten of gewoon even contact willen hebben, wil zij op deze wijze de jongeren te woord staan.

Maja Dijkstra, werkzaam als jongerenwerker voor Stichting Welzijn en Dienstverlening is bij vele jongeren al bekend via het Jongerencentrum, gevestigd in de Brede School in Delfzijl.

‘Jongeren willen soms gewoon even een praatje maken. Weten dat ze gehoord worden en even weer in de rust komen. Er zijn jongeren die een minder leuke situatie thuis hebben en nu daar minder aan kunnen ontvluchten, maar er zijn ook jongeren en kinderen die volop in de stress zitten voor hoe het nu moet met hun examens en laatste schooljaar. Voor hun willen we een luisterend oor zijn. Natuurlijk ook voor jongeren die het even over iets anders dan Corona willen hebben’.  Aldus de gedreven jongerenwerker.

Maja is bereikbaar via Facebook https://www.facebook.com/maja.dijkstra.swd of via Whatsapp op telefoonnummer 06-109 54 787.

Advertenties