fbpx
11.7 C
Delfzijl
zondag 20 september 2020
Home Agenda tips Laatste wedstrijdronde VV Trias thuis in Delfzijl

Laatste wedstrijdronde VV Trias thuis in Delfzijl

Delfzijl – Het mooie weer komt eraan en dat betekend voor de volleybalvereniging Trias Delfzijl/Appingedam dat komende zaterdag 21 april de laatste ronde in de reguliere competitie is. Alle teams spelen thuis wat een gezellige afsluiting van het seizoen gaat geven. Voor de meeste teams is de positie in de eindstand bepaald. Dames 1 is echter nog in de race om de 2e plaats wat recht geeft op promotiewedstrijden. Bij een overwinning zijn de Dames zeker van de 2e plaats. Daar de nummers 3(Krathos) en 4(Veracles) elkaar treffen zal bij een verlies de dames afhankelijk zijn van het resultaat tussen deze beide.

Tegenstander voor de dames is Impala D3 uit Leek, de huidige nr 10. Dit team kan nog alle kanten op tussen rechtstreeks degraderen / spelen van degradatiewedstrijden tot handhaving. Zij zullen hun huid duur verkopen.

Elk team kan enthousiaste supporters gebruiken dus komt allen kijken.

Speeltijden: 14:30uur XC, XB2, 16:00uur XB1, MA en D4, 18:00uur D1, D3, en H2, 20:00uur H1, D2, H3. De wedstrijden worden gespeeld in de Sporthal Brede School Noord, Waddenweg te Delfzijl.

Uiteraard gaan de trainingen nog wel door. Ben je geïnteresseerd om een keer mee te trainen met volleyball neem dan contact op via mail aan secretariaat@vvtrias.nl of plaats een berichtje op de facebook pagina.