Kruidvat Delfzijl is verhuisd naar de Willemstraat 28

Delfzijl – Kruidvat heeft gister haar nieuwe winkel aan de Willemstraat 28 in Delfzijl geopend. De winkel was voorheen gevestigd aan de Landstraat 32. Het nieuwe filiaal biedt het vertrouwde voordeel in een eigentijds en toegankelijk jasje. Zo kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten, staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma en biedt de winkel een uitgebreid assortiment Kruidvat eigen merk producten.

Winkelmanager Joanie Lambert is trots op haar nieuwe winkel: “Ik ben ontzettend blij met het resultaat! De winkel heeft een frisse moderne uitstraling en een overzichtelijke indeling. Zo vinden klanten snel wat zij zoeken. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Delfzijl en omgeving van harte uit om dit zelf te komen ontdekken en een kijkje te nemen aan de Willemstraat!”, aldus Lambert.

Verrassend, voordelig én toegankelijk
In de nieuwe winkel worden producten en aanbiedingen zo gepresenteerd dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken. De logica van de klant is bij de presentatie van de ruime hoeveelheid producten het uitgangspunt. Naast de haarstylingproducten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook de föhns gepresenteerd. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen gepresenteerd. De opstelling met meerdere kassa’s naast elkaar zorgt ervoor dat wachttijden tot een minimum beperkt blijven. Ten slotte kunnen klanten van Kruidvat Delfzijl met hun Jouw extra voordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Back to top button