Kringlooppunt House of all doet ook mee aan de nationale kringloopdag

Delfzijl – Zaterdag 7 oktober opent House of all speciaal voor deze nationale kringloopdag de deuren. Van 11.00 uur tot 15.00 uur kunt u binnenlopen aan de Schuitenzand 58 in Delfzijl.

Dit kringlooppunt is kleinschalig opgezet, maar toch met een keur aan kleding, voor jong en oud. Daarnaast is er een ruimte met schoenen, sieraden, tassen, spelletjes, puzzels, huishoudelijke spullen en mooie decoraties om uw huis te verfraaien en nog veel meer.

House of all is een Lowbudget Kringlooppunt die voor iedereen toegankelijk is. Het liefst geven ze alles zo weg, maar vragen toch een klein prijsje voor alles wat bij ze wordt binnen gebracht, Hiervan zetten ze weer nieuwe projecten op binnen Stichting STIP Delfzijl, waar House of All een onderdeel van is.

Tussen 11.00 uur en 15.00 uur bent u van harte welkom, een hapje en een drankje staan klaar, Verder kunt u door één van de medewerkers uw haar prachtig laten invlechten, of wat u maar wilt, zij is een echte kunstenaar op het gebied van het stylen van uw haar.

Kinderen kunnen zich laten schminken of een prachtige glitter tattoo laten zetten.

Back to top button