Koopzondagen bij Bloemen en Planten Centrum Bie de Jongens in Spijk met optreden van onder andere Lucas en Gea

Spijk – Het Winter Wonderland bij Bloemen en Planten Centrum Bie de Jongens in Spijk heeft het programma sinds de aangescherpte coronamaatregelen met de avondlockdown zijn ingegaan enigszins moeten aanpassen.  Nu de festiviteiten in de avond geen doorgang kunnen vinden hebben Klaas Jan Moesker en Ron Machielsen dit verplaatst naar twee koopzondagen.

Aanstaande zondag 12 december vind 10:00 tot 17:00 uur de eerste koopzondag plaats. Er is van alles te beleven in en om het zeskantige gebouw aan de Ubbenasingel. De winkel en het buitenterrein is geheel in kerstsfeer gebracht er is een ruim assortiment eigen gemaakte kerstarrangementen en schitterende kerstboeketten. Tijdens de twee koopzondagen staat sfeer centraal. DJ Julian en Koen, bekend van Wedding Heroes, brengen op zondag 12 december kerstmuziek. En op zondag 19 december staat een optreden van het bekende duo Lucas en Gea op het programma. Ook een hapje en een drankje zullen uiteraard niet ontbreken.

Van 16 tot en met 18 december zijn er de sfeervolle Candlelight dagen met nog meer kaarslicht en buiten vuurkorven. Op 17 december spelen leden van muziekvereniging CBS onder de bijna zeven meter hoge kerstboom kerstliederen. En op 18 december maakt een nostalgische arreslee met paarden rondritjes door het dorp, klanten van Bloemen en Planten Centrum Bie de Jongens kunnen dan een rondrit maken.

Back to top button