fbpx
zaterdag 04 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Koopvaardij dienst in het Zeemanshuis in de Eemshaven; opbrengt collecte gaat naar kerstpakketten voor zeevarenden

Eemshaven – Op zondag 14 november 2021 vindt weer de jaarlijkse koopvaardijdienst plaats in het zeemanshuis, Borkumweg 2 in de Eemshaven. De dienst begint om 16.00 uur (zaal open 15.30 uur).
Voor gaat Pastor Sven Standhardt en medewerking wordt verleend door het Fluitensemble Unda Maris onder leiding van Hermien Aartsen. De begeleiding van de samenzang zal worden gedaan door Annejet Dijkman.

De collecte in deze dienst zal ten goede komen aan de kerstpakketten voor zeevarenden, die ze ook dit jaar weer zullen gaan uitreiken rond de kerstdagen. Dit wordt door de zeevarenden bijzonder gewaardeerd en ze mogen niet vergeten dat ze omwille van onze steeds veeleisender maatschappij met kerst niet bij hun gezin, familie en/of vrienden kunnen zijn. Een klein beetje aandacht is dus op zijn plaats.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Na de dienst bent u van harte uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie/thee of glaasje fris elkaar te ontmoeten en nog wat van gedachten te wisselen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is de organisatie vanwege de coronaregels genoodzaakt u te vragen zich van tevoren aan te melden, bij voorkeur per email aan i.v.d.beek@ziggo.nl sms of telefonisch 06-17 13 51 65.
Er kunnen dit jaar slechts 50 personen worden toegelaten en waarschijnlijk moet de organisatie u ook vragen om een vaccinatie- of testbewijs te tonen, dit kan een QR code zijn maar ook een papieren bewijs is voldoende.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,326VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer