Koninklijke onderscheiding voor Aukje de Haan uit Meedhuizen

Amstelveen – Aukje de Haan uit Meedhuizen is vrijdagmiddag is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Ze kreeg bijbehorende versierselen bij KNGF Geleidehonden in Amstelveen overhandigd door loco-burgemeester Meindert Joostens.

De Haan is al sinds 1995 betrokken bijĀ  KNGF Geleidehonden De Haan heeft sinds 1995 een flink aantal pups verzorgd, opgevoed en gesocialiseerd. Momenteel heeft de Haan de 23ste pleegpup in huis. ,,Dit is de tweede keer deze maand dat ik met een smoes naar Amstelveen werd gelokt”, liet Aukje de Haan optekenen bij de overhandiging van het lintje.

Bovendien is de familie De Haan actief betrokken bij het inzamelen van plastic doppen, waarmee geld wordt opgehaald voor KNGF Geleidehonden.

,,Het was voor mij namelijk ook een surprise dat we laatst een nieuwe pleegpup kregen, een dochtertje van onze voormalige pleegpups Douwe. Fantastisch al die verrassingen. Ik krijg het lintje, maar het is natuurlijk ook voor mijn man, want je doet het samen.”

De koninklijke onderscheiding is een blijk van waardering voor de jarenlange, belangeloze inzet voor KNGF Geleidehonden.Back to top button