Koningin Wilhelmina start 8 en 9 januari 2018 met ophalen oud-papier

Delfzijl – De muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl/Farmsum start op 8 en 9 januari as. met het ophalen van oud-papier in Delfzijl en Farmsum. De muziekvereniging heeft afgelopen november van WSV “Spirit” het ophalen van oud-papier overgenomen op meer dan 400 adressen. Daarnaast heeft de vereniging ook het ophalen van oud-papier overgenomen in de wijk Oud-West/Doklanden van de basisschool Jan Lighthart.

Met drie perswagens en een losse auto gaat de vereniging, in samenwerking met het afvalverwerkingsbedrijf Virol uit Scheemda, acht keer per jaar het oud-papier ophalen. Op bepaalde maandagen huis-aan-huis de wijken Oud-West en Doklanden en losse adressen in Farmsum/Delfzijl en op bepaalde dinsdagen huis-aan-huis de Zand- en Platenbuurt en losse adressen in het centrum van Delfzijl en Delfzijl-Noord. De precieze data en gebieden staan gepubliceerd op de website van de vereniging (www.kon-wilhelmina.nl). Ook zijn eind december alle ophaaladressen per flyer geïnformeerd over het ophaalschema 2018.

Voor vragen over het ophalen van oud-papier kan contact worden opgenomen met coördinator Johannes Swart via oudpapier@kon-wilhelmina.nl of telefoonnummer 06 531 31 339

Back to top button