Kom naar de Voorjaarskermis in Delfzijl: Attracties voor het hele gezin

Delfzijl – Ook dit jaar vindt de voorjaarskermis plaats op het vertrouwde Molenbergplein in Delfzijl en omgeving, van 24 t/m 29 mei. Jong en oud kunnen genieten van diverse attracties en amusement. De kleurrijke Polyp, een “octopus” die danst en draait terwijl de gondeltjes aan haar tentakels verschillende snelheden hebben, biedt veel plezier. Het Funhouse is uitdagend met obstakels op meerdere etages op weg naar de uitgang. De Wipp zorgt voor opwinding door te bewegen van links naar rechts en van boven naar beneden. De Disco Jumper is een garantie voor spektakel, waarbij de armen dansen en de gondeltjes alle kanten op draaien. Voor de sensatiezoekers is een sterke maag vereist.

Ook aan de kleintjes is gedacht. Bij de Flying Jumbo kunnen ze op een zelf te bepalen hoogte een vliegreis maken met kleurrijke olifanten, terwijl ouders meekunnen om hen te begeleiden. De Tea Cups, draaiende theekopjes, creëren een sprookjesachtige ervaring. Dit jaar is er ook een nieuwe familieachtbaan die je meeneemt door bergen en dalen van het “wilde westen”.

Voor degenen die graag een gokje wagen, zijn er prachtige prijzen te winnen op de kermis, met de Pink Date als extra grote prijzenkraam. En voor de lekkerbekken is er een scala aan lekkernijen zoals suikerspinnen, zuurstokken, Churros en pannenkoeken.

Op woensdag is er de traditionele jaarmarkt en op vrijdag komt SUPER MARIO om 19.00 uur naar de kermis. Op zaterdag om 15.00 uur vieren BING en Flop gezellig kermis, terwijl er op maandag rond 23.00 uur een fantastisch vuurwerk wordt afgestoken.

De openingstijden zijn als volgt: woensdag 24 mei van 12.00 tot 22.30 uur, donderdag van 14.00 tot 22.30 uur, vrijdag 26 mei van 13.00 tot 02.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 tot 02.00 uur, en maandag van 12.00 tot 23.30 uur.

Voor voordelig kermisvieren kun je kortingsbonnen vinden op de website www.kermiskorting.nl voor veel attracties.

Back to top button