Knie & Co in Appingedam feestelijk geopend door wethouder Usmany

Appingedam – Op vrijdag 27 september is de winkel en dag-besteding, aan de Kniestraat in Appingedam, van De Zijlen feestelijk geopend. De opening werd onder grote belangstelling van genodigden verricht door wethouder Annalies Usmany-Dallinga. Vervolgens werd de nieuwe naam onthuld door de werknemers en Eric Zwennis, bestuurder van De Zijlen.

De werknemers hebben een verstandelijke beperking en worden begeleid door mensen van De Zijlen. Eric Zwennis benadrukte het mooi te vinden dat mensen met een verstandelijke beperking, door het runnen van de winkel, van betekenis zijn voor Appingedam. Hij wenste hen veel succes en plezier.

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om vorm te geven aan een prachtige plek waar de werknemers zich thuis voelen en graag komen werken. In de winkel vindt u allerlei cadeau- artikelen van textiel, hout, vilt, klei en beton gemaakt door mensen van De Zijlen.

Ook werkt De Zijlen samen met andere zorginstellingen in de omgeving van Appingedam en bieden hen de mogelijkheid hun producten ook in de winkel te verkopen.

De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Maandagochtend is de winkel gesloten.

Medewerkers van de winkel zien u graag eens langskomen aan de Kniestraat in Appingedam. Bovendien zijn ze op zoek naar kleine klussen die ze kunnen doen voor andere bedrijven.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2204″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button