Kledingbank Maxima in Delfzijl officieel geopend

Delfzijl – Kledingbank Maxima heeft woensdagmiddag officieel haar vestiging in Delfzijl geopend. Kledingbank Maxima Delfzijl is een modezaak waar inwoners van de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum gratis kunnen komen winkelen als ze een bijstandsuitkering, Wajonguitkering of een langdurigheidsuitkering ontvangen.

De kledingbank is gevestigd op de bovenverdieping van de Bibliotheek in Delfzijl. Wethouder Joostens(Delfzijl),Usmany (Appingedam) en Schollema (Loppersum) hebben gezamenlijk de openingshandeling verricht. Aansluitend vond er een modeshow plaats.

Maxima bied de minima in de winkel een plek om even tot rust komen en anderen ontmoeten. Daarom is er een koffietafel met gratis koffie, thee en limonade. Kleding is slechts één aspect aan de bestrijding van armoede. In feite gaat het erom om mensen te ondersteunen op weg naar een betere leefsituatie.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”587″]

Back to top button