zaterdag, oktober 16, 2021
11.3 C
Delfzijl

Kindervakantiespelen Kriebeldam in Appingedam gaat door

Appingedam – De kindervakantiespelen in Appingedam gaan, net als vorig jaar, gewoon door. Waar er vorig jaar door de coronamaatregelen slechts een paar dagen Kriebeldam werd gehouden kan het nu gewoon twee weken. Dat wordt dus weer volop huttenbouwen, speurtochten doen en natuurlijk ontzettend veel plezier maken.

Toch is het nog niet helemaal bij het oude. De organisatie heeft dit jaar moeten besluiten om de groep kinderen over twee weken te verdelen. Dat wil zeggen alle kinderen van de basisscholen uit groep vijf of lager kunnen de eerste week meedoen. Dit is de week van 12 tot en met 16 juli. De oudere kinderen, groep zes en hoger, kunnen de tweede week mee doen. Dit is de week van 19 tot en met 23 juli.

Ook het aanmelden verloopt niet als gebruikelijk. Je kan dit jaar niet aanmelden bij de receptie van het ASWA-gebouw maar uitsluitend via de website van Kriebeldam. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging. De deelnemersbijdrage, die dit jaar slechts €10,00 is kan worden betaald op de maandagochtend. Lees alle informatie terug op www.kriebeldam.nl en meldt je dan gelijk aan. Bij (te) veel animo zal een wachtlijst worden gehanteerd dus geef je zo snel mogelijk op.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,301VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
spot_img
TuinTuin
KlussenKlussen
DierDier
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021