29.8 C
Delfzijl
dinsdag 23 juli 2019
Home Evenementen Kinderen hebben zich drie dagen lang vermaakt op de IJsbaan in Delfzijl

Kinderen hebben zich drie dagen lang vermaakt op de IJsbaan in Delfzijl

Delfzijl – Afgelopen weekend heeft serviceclub JCI De Drie Delfzijlen voor het eerst een ijsbaan geplaatst op het Molenbergplein te Delfzijl. Kinderen uit Delfzijl en omstreken hebben zich drie dagen vermaakt door (soms voor het eerst) de schaatsen onder te binden. Het herfstachtig weer mocht de pret niet drukken en vele bezoekers wisten de ijsbaan te vinden. De sfeervolle aankleding met kroonluchters, kerstbomen en speciale licht- en geluidseffecten, die zorgde voor een winterse kerst/apr├Ęs-ski sfeer, werd geroemd.

Terwijl de kinderen steeds vaardiger en vrijer werden op de schaatsen konden de ouders en andere belangstellenden zich vermaken op de naastgelegen Cranberry Fair. Beide evenementen vulden elkaar prima aan en daardoor was er voor een ieder vertier. De organisatie van de ijsbaan, JCI De Drie Delfzijlen, kijkt tevreden terug op een geslaagd evenement met hoge bezoekersaantallen. Mede dankzij haar sponsoren heeft de IJsbaan Delfzijl vele stralende kindergezichtjes gezien.

Gezien de vele positieve reacties ziet de nieuwe voorzitter van JCI De Drie Delfzijlen, Cars Klein Woolthuis, mogelijkheden om volgend jaar het evenement te laten groeien.

Advertenties

Advertenties